English

Testimonialele participantilor in urma mobilitatii „Youth Votes for Europe”

ALIN Potinche:

„Particip în proiecte de tineret de aproape 10 ani și, deși nu mai sunt chiar tânăr, încerc de fiecare dată să ies din zona mea de confort.
Proiectul Youth Vote 4 Europe este un astfel de exemplu, în care am fost de-a dreptul surprins de abordarea temei și de aplicațiile din cadrul acestuia.
Despre Asociația Inițiative Sociale… ne știm aproape de la înființare, deci ne leagă relații de prietenie… plus că au avut numai proiecte faine, sau au fost parteneri numai la proiecte cu impact real asupra participanților, so keep going!
RECOMAND!”


 

VALENTIN Moraru:

„Ajuns la 30 de ani si participand pentru prima oara la un astfel de proiect, am descoperit frumusețea și importanta  Erasmus! Coeziunea social-culturala trebuie să fie o piatră de temelie a Uniunii Europene! Recomand tuturor celor care au posibilitatea sa participe in astfel de proiecte, sa o faca cu toată increderea si deschiderea de la vârste cat mai fragede!

Despre Asociatia Inițiative Sociale nu stiu prea multe, însă vreau sa le multumesc pentru acest cumul de experiente pe care le-am trăit în proiectul YV4E!”


 

OANA Dragomir:

„Eu la cei doar 19 ani am avut ocazia de a descoperii multe dintre frumusețile acestui proiect. Cei care au posibilitatea de a participa în astfel de proiecte sa nu ezite.”


 

Eugen GRIGORESCU:

„Primul meu proiect Erasmus. O ocazie speciala pentru mine si totodata un inceput bun. Mi-a placut foarte mult faptul ca am iesit din zona mea de confort si au fost prezente toate emotiile si starile.
Asociatia Initiative Sociale, multumesc. A fost un proiect interesant si cu siguranta o sa mai particip.”


 

Alexandru APOSTOL:

„Fiind primul proiect Erasmus, pot spune ca sunt foarte mandru si fericit pentru participare. In primul rand, am cunoscut oameni frumosi, amuzanti, speciali, oameni care au impartasit cate putin din sentimentele si bucuriile lor interioare.
Cei care au ocazia de a participa la un astfel de proiect, recomand cu cea mai mare placere!
Asociatia Initiative Sociale, multumesc pentru o experienta frumoasa!”


 

 

Postat în Știri

Distribuie

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Service Unavailable.