English

My Opportunity…

1 (1)

[RO] In urma aventurii/experientei portugheze, minunata noastra echipa va impartaseste experienta traita:

[EN] After the Portuguese adventure / experience, our wonderful team is sharing their experience:

Flori:

[EN] For me, this opportunity was a great lifetime experience. It gave me the chance to meet people with different opinions, culture, social, economic and political background. It gave me the chance to visit a beautiful country and even though through the view of 3 cities, the memories about Portugal will remain in my heart forever.

The activities were fun and energetic and they gave me no time to become bored. Also, the trainers who made this happen had been very nice and for every time someone had a difficulty they had an answer and a good word to offer.
I learned that punctuality is a way of respecting others and I’m giving it more credit now. Also, another important aspect that I have learned in this project is the fact that we are all the same, no matter the nationality or the spoken language.
[RO] Pentru mine, aceasta “oportunitate” a fost o buna experienta de viata. Mi-a dat sansa de a cunoaste oameni cu pareri diferite, o cultura diferita, un mediu social, economic si politic diferite. Mi-a dat sansa de a vizita o tara frumoasa chiar si din perspectiva a doar 3 orase amintirile din Portugalia vor ramane in sufletul meu mereu.

Activitatile au fost amuzante, pline de energie si nu mi-au dat timp sa ma plictisesc. De asemenea, trainer care au facut toate lucrurile acestea sa se intample, au fost foarte draguti iar pentru fiecare moment cand cineva avea o dificultate au avut un raspuns sau o vorba buna de oferit.
Am invatat ca punctualitatea este un mod de a-I respecta pe ceilalti, de aceea o pretuitesc mai mult acum. Alt aspect important pe care l-am invatat in acest proiect este faptul ca toti suntem la fel, indifferent de nationalitate sau de limba vorbita.


Cristina:

[EN] „Opportunity” was for sure an opportunity to learn more things about CVs, to make new friends and to see beautiful places. Non-formal education is the best!

[RO] „Opportunity” a fost cu siguranta o oportunitate de a invata mai multe lucruri despre CV-uri, de a imi face prieteni noi si de a vedea locuri frumoase. Educatia non-formala este cea mai tare!


Gabriel:

[EN] For me Youth exchanges is the best combination! I travel, I meet people for all over the Europe and learn in a non-formal way. In „Opportunity” I learned how to make a profesional CV and how to accredited non-formal studies. It also accomplished my old wish, to visit Lisbon.

[RO] Schimburile interculturale sunt, pentru mine, combinatia ideala. Calatoresc, cunosc oameni din colturi diferite ale Europei si invat intr-un cadru non-formal. In proiectul „Opportunity” am invatat cum sa creez un CV intr-un mod profesionist, cum sa imi acreditez studiile non-formale si mi-a indeplinit vechea dorinta de a vizita Lisabona!


Sabina:

[RO] Un proiect foarte frumos, foarte interactiv, in care s-a vazut implicarea organizatorilor si a trainerilor si activitatile au fost frumoase. Oamenii dornici de a invata ceva nou sau de a impartasi lucrurile pe care le stiau, de a se ajuta unii pe altii in diferite probleme, aspecte. O colaborare frumoasa intre echipe de fiecare data si faptul ca am interschimbat de fiecare data oamenii din echipa ne-a ajutat sa ne cunoastem mai bine.
Faptul ca am fost luati cu autocarul si dusi a fost un mare plus, foarte comod. Locatia cazarii a fost frumoasa. Nu m-a deranjat sa stau cu mai multa lume in camera si sa impart o baie pentru ca se facea curat foarte bine in fiecare dimineata. Si mancarea a fost ok pentru mine de cele mai multe ori (in comparatie cu vremea foarte calda, a fost mancare usoara).
Oamenii diferiti, placuti, distractivi. Echipa Romaniei a fost foarte implicata si serioasa (ca si restul, dupa cum au parut). M-am simtit foarte bine si sper sa mai mergem in proiecte impreuna.
Multumesc!

 

 

Postat în Știri

Distribuie

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Service Unavailable.