Youth Culinary Club – european common cuisine
Proiectul Youth Culinary Club – european common cuisine se desfasoara sub egida Programului Erasmus+ in orasul Poronin, Polonia.
Perioada: 05 – 12.03.2018
Tari participante: Polonia, Estonia, Romania, Lituania.
Nr. de participanti romani: 6 participanti (18 – 30 ani) + 1 team leader (18+)
Traseu recomandat: Bucuresti – Cracovia (avion) si Cracovia – Poronin (autobuz) si retur.
Decont: specific Programului Erasmus +
– cazare, masa si activitati derulate in cadrul proiectului – acoperite de catre organizatori;
– transport international – costurile privind transportul de la resedinta participantului pana la locul de desfasurare al mobilitatii si retur sunt acoperite conform conditiilor impuse de programul Erasmus+.
Pentru mai multe detalii, ne puteti scrie la: proiecte.ais@gmail.com (in subiectul e-mailului va rugam sa specificati titlul proiecului) nu mai tarziu de 28 februarie 2018.
Asteptam cu drag e-mail-urile voastre,
Echipa A.I.S.