English

Comunicat de presa – Debutul proiectului: „CAREER EXPLORERS”

Asociatia „Initiative Sociale” impreuna cu partenerii transnationali: The Starry Start of Talents Foundation (Bulgaria), Scambieuropei (Italia), Europejska Fundacja Edukacyjno-Sportowa (Polonia), Asociacion DESES-3 (Spania) si Gaziantep Local Youth Group (Turcia) anunta debutul activitatilor proiectului „Career Explorers”.

Acest proiect este finantat din fonduri acordate de catre Uniunea Europeana prin programul „Erasmus+„, Actiunea Cheie 1: Mobilitatea persoanelor in scop educational – Proiect de mobilitate pentru tineri si pentru lucratorii de tineret.

Durata proiectului: 26 August 2019 – 25 Martie 2020

Scopul proiectului este acela de a creste nivelul cunostintelor, atitudinilor si competentelor (sa stie cum sa intocmeasca un CV si o scrisoare de intentie, sa stie cum sa aplice pentru un loc de munca sau cum sa se prezinte la un interviu etc. si cum sa devina activi pe piata muncii) pentru 36 de tineri, cu varsta de 18-30 ani si 6 lideri de grup (fara limita de varsta) din cele 6 tari participante.

Mobilitatea acestui schimb de tineri se va desfasura in localitatea Horezu, judetul Valcea, unde participantii vor avea parte de un mediu propice pentru a face schimb de idei, ganduri si strategii care sa ii determine sa devina membri mai productivi ai comunitatilor in care domiciliaza si, de asemenea, vor avea ocazia sa descopere diversitatea culturala a fiecarei tari.

Totodata, pe toata durata acestui proiect, va fi facilitat dialogul si schimbul intercultural, pentru a se depasi posibilele bariere culturale. De asemenea, prin participarea activa la toate activitatile propuse, se va crea un liant intercultural care va avea un impact pozitiv asupra intregului proiect.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la urmatoarele date de contact:

Adresa e-mail: initiative.sociale@gmail.com

Print

This project is funded with support from the European Commission through the „Erasmus+” Programme.
Postat în Știri

Distribuie

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Service Unavailable.